Усім співробітникам Урядового кварталу рекомендують працювати тиждень з дому – ЗМІ

329b56d-b1bdb29-d70b4ce-rada--fb-vr-

Працівникам установ, розташованих в Урядовому кварталі, рекомендують з 22 по 26 серпня працювати дистанційно з дому.

Про це повідомляє УП.

Зокрема, вже відомо, що апарат Верховної Ради працюватиме дистанційно, за винятком колег, які задіяні по міжнародних делегаціях та підготовкою до наступного засідання.

Інше джерело зазначило, що працівникам державних установ в Урядовому кварталі рекомендують наступного тижня "по можливості менше там з‘являтися.

В Урядовому кварталі знаходяться будівлі парламенту, ОП, Кабміну, НБУ тощо.

Як повідомив під час телемарафону перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, упродовж 23 – 25 серпня ризик ракетних атак може бути дуже високим.

Правоохоронці упродовж кількох святкових днів – з 23 по 25 серпня – закликають українців бути відповідальнішими. Мовиться про необідність реагувати на сигнали про повітряну тривогу. Щойно пролунає сирена – вирушайте відразу ж до укриття й перебувайте там доти, поки не буде відбою.

Водночас він зауважив, що поліцейські у ці дні стежитимуть за порядком в країні. Вони працюватимуть над тим, що гарантувати безпекові заходи.

Володимир Зеленський під час свого відеозвернення попрохав українців не ігнорувати сирени. Він наголосив на тому, що впродовж наступного тижня росія може посилити демонстрацію своєї жорстокості. Один зі способів цього – масовані ракетні обстріли. Тож не слід ігнорувати сигнали про повітряну тривогу.

Під час телемарафону радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк також оцінив ризики атаки Києва. Він наголосив на тому, що столиця серед цілей ворога.

В той же час, російські пропагандисти вимагають ударів по центрах ухвалення рішень у Києві.

На пропагандистському ресурсі вийшов матеріал після підриву дочки "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна під назвою "Російська відповідь за вбивство Даші Дугіної - Київ здригнеться".

Там натякають, нібито Україна винна у вбивстві пропагандистки і з посиланням на Симоньян вимагають ударів по центрах ухвалення рішень у Києві, але в ОП заявили що Україна не причетна до підриву авто Дугіної.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: