У Львові з грандіозним шоу ROAD вперше виступлять TVORCHI

16 вересня у концертному залі Malevich Concert Arena буде гаряче - глядачів чекають видовищні номери, інноваційні лазерні системи, масштабні світлові рішення та багато крутої музики.

Креатори представлять лайв-версії треків з альбому ROAD, який очолював головний музичний чарт країни та свої хіти: Bonfire, Believe, «Не танцюю», «Мова тіла», TRIP та інші. У Львові гурт запрем’єрить наживо нові пісні, які не виконувалися ніде раніше. Також прозвучить трек, який вже полюбили мільйони українців у світі - «Боремося» про силу українського духу.

TVORCHI: «Головний месседж нашого альбому ROAD про те, щоб насолоджуватися своєю дорогою щомиті. Сьогодні він цінний як ніколи. Жити життя та не забувати, завдяки кому ми маємо цю можливість. Коли ми починали, один з наших перших концертів відбувся у Львові. Ми  будемо щасливі повторити цю довгоочікувану зустріч!»

Частина коштів від продажу квитків буде передана на підтримку Збройних сил України. А саме на придбання авто для 3-го взводу, 1-ї зенітно-ракетної батареї, зенітного ракетно-артилерійського дивізіону.

Слухай якісну українську музику. Не пропусти шоу TVORCHI - ROAD у Львові, яке вже увійшло в історію українського шоу-бізнесу! 16 вересня приходь почути наживо гурт, який називають головним відкриттям молодої української сцени! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: