Часткова мобілізація у рф триває вже місяць, - Зеленський

Зеленський
Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський прокоментував заяву російського диктатора щодо часткової мобілізації та його чергові ядерні погрози.

Про це він сказав у інтерв'ю німецькому Bild 21 вересня.

Він зазначив, що самого відеозвернення глави рф не бачив, але знає з нього головну інформацію. Зеленський коментує, що нічо нового він не дізнався.

Тим часом з приводу мобілізації, глава української держави, зазначив, що вона в рф триває вже місяць. Це дані, які Зеленський отримав від українських спецслужб та країн-союзників.

У рф вже відправили до війська студентів військових училищ, яким не дали закінчити навчання.

«Всі ці люди не можуть воювати. Вони приходять до нас і вмирають», — прокоментував президент.

За його словами, оголошення часткової мобілізації у росії свідчить про проблеми з офіцерами та іншим армійським персоналом. 

«Йому (путіну — ред.) потрібна багатомільйонна армія, яка прийде до нас. Тому що він бачить, що більшість тих, хто до нас приходить, просто тікають... Він хоче втопити Україну в крові, але у крові своїх солдатів», — каже Зеленський.

Окрім цього, зважаючи на ядерні погрози диктатора, український президент зазначив, що не вірить таким заявам, водночас ядерний удар все ж можливий: «Ми не можемо заглянути в голову цій людині».

Та, однак закликає не піддаватися на погрози путіна. «Завтра путін може сказати: "Окрім України, ми хочемо ще частину Польщі, інакше ми застосуємо ядерну зброю." Ми не можемо йти на ці компроміси», — сказав Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: