Після масованого удару 23 листопада рф вимагає від України виконати їхні умови, щоб припинити страждання людей

підар

Після чергового масованого ракетного удару по Україні 23 листопада рупор кремля дмитро пєсков заявив, що у Києві мають виконати їхні вимоги, аби «припинити страждання мирного населення», мовляв, «вивести ситуацію в мирне русло».

Про це прессекретар диктатора путіна заявив на одному із брифінгів наступного дня, цитує Медуза.

«Ударів по соціальних об'єктах як не було, так і немає. Цьому приділяється особлива увага. А щодо цілей, які прямо чи опосередковано стосуються військового потенціалу, то вони підлягають ураженню», - прокоментував пєсков.

І додав, що атаки по критичній інфраструктурі, яких рф масовано завдає по Україні, припиняться, якщо влада України погодиться на умови, які вигідні країні-агресору.

«Керівництво України має всі можливості, щоб вивести ситуацію в нормальне русло, має всі можливості врегулювати ситуацію, виконати вимоги рф і зупинити таким чином усі можливі страждання мирного населення», - зазначив рупор кремля.

Напередодні міноборони країни-агресорки заявило, що не завдало по Києву ударів у межах масованої атаки у середу, натомість «руйнування у місті стали наслідком падіння ракет іноземних та українських засобів ППО, розміщених у житлових кварталах української столиці», сказали там.

Що передувало?

Окупанти масовано обстріляли Україну пообіді 23 листопада. Це вже сьомий масштабний ракетний удар ворога по об'єктах критичної інфраструктури з 24 лютого нинішнього року. Енергооб'єкти постраждали у низці областей. Через це Укренерго ввело аварійні вимкнення світла. Станом на обід наступного дня живлення повернули в усі області, які постраждали від ворожих атак.

рф готує нові масовані удари

Перед цим на початку жовтня росіяни почали обстрілювати критичну інфраструктуру України. У воєнній розвідці країни пояснюють: країна-агресорка рф вважає зиму зброєю. Окупанти хочуть залишити людей без тепла та світла, однак їм це не вдасться. У відомстві попередили, що окупанти продовжать масовані обстріли: для поповнення резервів їм необхідний щонайменше тиждень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: