У Львові після розголосу не закриватимуть гінекологію на Русових

гінекологія на русових

Таке рішення прийняли під час сьогоднішнього виїзного засідання, де оглянули гінекологію.

Про це повідомив депутат Львівської міськради від ЄС Євген Кузик.

"На засіданні заслухали позицію колективу, оглянули стан палат, операційних, маніпуляційних, укриттів, санвузлів, а також дах, який «нібито протікає». Насправді, відділення знаходиться у хорошому стані: палати з ремонтом, оновлені санвузли, світлі стіни. Лише на п’ятому поверсі, який практично не використовується, на стелі видні сліди від «потьоків». Також, в укритті (не у приміщенні, де знаходитимуться пацієнтки) трішки протікає труба", - розповів Кузик.

За словами депутата, це ще не лікарня з ідеальним ремонтом, але, враховуючи реалії сьогодення -  дуже комфортний та затишний куточок для пацієнтів.

«Звичайно, відділення потребує ще немалих капіталовкладень для встановлення вентиляційної системи в укритті і т.д, але основне - це те, що колектив має бажання розвиватися, продовжувати працювати та заробляти. Тому ми маємо їх вислухати та надати таку можливість, а не закривати чи когось кудись переміщувати», - продовжує Кузик.

Відтак, розпорядження керівника 3 ТМО буде скасоване.

"Також ми домовились, що наступного разу про плани «великих переміщень», реорганізацій та інших буде попередньо повідомлений депутатський корпус, щоб спільними зусиллями шукати вихід зі ситуації. Буду очікувати на це розпорядження. Як тільки воно буде видане - обов’язково додатково проінформую", - запевняє депутат.

Кузик додає, що для лікарні спільно шукатимуть позабюджетні кошти, щоб закрити нагальні питання. Зокрема йдеться про встановлення додаткового генератора, створення проектно-кошторисної документації даху та проведення мінімального «косметичного ремонту» в тих місцях, де це є вкрай необхідним.

«Щодо бюджетних коштів - у зв’язку із військовим станом Львів швидше за все не матиме бюджету розвитку, а отже і коштів для реалізації нових проєктів. Але спільно з управлінням та депутатським корпусом ми працюємо та шукаємо усі можливі варіанти, щоб підтримати установу з бюджету міста», - підсумовує Кузик.  

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Перше львівське медоб'єднання видало наказ про закриття гінекології на вулиці Русових. Колектив медзакладу виступив проти такого рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: