Львівщина щодня приймає евакуаційні потяги та автобуси з зони бойових дій: як безоплатно виїхати з області за кордон

111
Фото: ЛОДА

Загалом від понеділка евакуаційними автобусами у нашу область прибули 346 осіб, їм допомагають волонтери медико-психологічної допомоги, які чергують на вокзалі цілодобово.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у Телеграм.

Вночі на Львівщину зі сходу України двома автобусами евакуювали 156 людей, нещодавно прибули ще 114. Серед них багато людей старшого віку, а також з інвалідністю. Частина залишилася у Львівській області. Решта – поїхали за кордон. 

Очільник області розповів, як зі Львівщини безкоштовно виїхати за кордон – якщо ви (ваші близькі) перебуваєте в областях, де тривають активні бойові дії і плануєте приїхати у Львівську область, а звідси – в інші країни, для виїзду у Польщу можна скористатися безкоштовними автобусами від польської системи «Птах». 

Коли прибудете у Львів евакуаційним автобусом чи потягом, запитайте про таку можливість у наших волонтерів медико-психологічної допомоги, які чергують на Головному залізничному вокзалі Львова цілодобово. 

«Львівщина залишається єдиною областю в Україні, яка щодня приймає евакуаційні потяги. Також декілька разів на тиждень до нас прибувають евакуаційні автобуси. Ними приїжджають люди з міст і сіл, де тривають активні бойові дії. Усіх їх зустрічають волонтери медико-психологічної допомоги, яку Львівська ОВА разом з партнерами розгорнула на вокзалі з перших днів повномасштабної війни», – підкреслив Максим Козицький. 

Якщо ви готові стати волонтером медико-психологічної допомоги, навіть на кілька годин в тиждень, заповніть форму.

Читайте також: На Львівщині без електроенергії 718 населених пунктів, - Козицький

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: