Найкращі спортсмени світового рівня запрошують малечу Львівщини на зустріч

Безымянный
Фото: ЛОДА

У неділю, 4 грудня, у Львівському палаці мистецтв влаштовують зустріч з титулованими українськими спортсменами для дітей з дитячих будинків та внутрішньо переміщених дітей. Доєднатись до неї можуть також усі охочі маленькі мешканці Львівщини разом з батьками.

Про це повідомляє пресслужба ОДА.

Діти - це наше майбутнє, наш сенс життя та щастя. Усмішки діток — це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд і зігрівати душу. В них стільки щирості і довіри, а в маленьких оченятах – стільки світла та допитливості. Цим заходом ми хочемо змотивувати дітей до регулярних занять та здорового способу життя, пояснити, що немає нічого неможливого у їх фізичному розвитку. Ключовий меседж, який лунатиме від спікерів, – «Ти зможеш, якщо зміг я», – розповів ініціатор проведення заходу Євген Лукащук. 

Упродовж події, яка розпочнеться об 11:00 год, видатні українські спортсмени говоритимуть про роль фізичного виховання дітей для входження у доросле життя.

Спікерами проєкту стануть: 

  • Василь Вірастюк – український силач, заслужений майстер спорту України та шестиразовий володар титулу «Найсильніша людина України» і «Найсильніша людина світу». 
  • Юрій Огоновський –  стронгмен, регбіст, організатор івентів. 
  • Володимир Рекша – найсильніша людина планети у вазі до 105 кг 2013—2014 років, чемпіон світу в команді, чемпіон Європи 2016 року. 
  • Алла Черкасова –  львівська борчиня вільного стилю, бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 року, чемпіонка світу та Європи, призерка чемпіонату світу і Європи, золота медалістка кубку світу. 
  • Роман Антонов –  майстер спорту України міжнародного класу  з жиму штанги лежачи, чемпіон України, Європи і Світу з жиму лежачи

Спортсмени розкажуть про свій шлях у великий спорт з дитинства та пояснять дітям чому важливо займатись спортом.

Зазначимо, серію заходів об'єднаних гаслом «Ти зможеш, якщо зміг я» для мешканців дитячих будинків області також проводять Львівський обласний центр «Спорт для всіх» та управління молоді та спорту Львівської ОВА. 

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: