На Львівщені запрацює ще одне релоковане підприємство з Рубіжного

Безымянный
Фото: ЛМР

Ще влітку, аби відновити своє виробництво, до Червонограда з міста Рубіжного (Луганщина) релокувалась компанія «АГК Україна». Упродовж 20 років підприємство займається виготовленням пластикового пакування для лікарських засобів.

Майбутнє виробництво розгорнуть на території колишнього хлібозаводу у Червонограді по вул. Богдана Хмельницького, пише пресслужба ЛОДА. Наразі триває монтаж обладнання та пошук фахівців у галузі електроніки.

До слова, на Червоноградщину релокувалися вже 15 підприємств, частина з яких відновила свою роботу, де створили 245 робочих місць.

«Ми виготовляємо фармацевтичне упакування, яке потребує стерильності під час виробництва. Обладнання на підприємстві вже встановили, зараз тривають роботи, аби привести до ладу приміщення й під’єднати усі інженерні комунікації. Думаю, через 2-3 тижні ми відновимо своє виробництво. Як і в багатьох, зараз існує проблема електропостачання на підприємство. Оскільки ми працюємо цілодобово, шукатимемо альтернативні джерела енергії, аби забезпечити безперебійну роботу», - розповів співзасновник компанії «АГК Україна» Ігор Бондаренко.

Нагадаємо, чимало підприємств східної та південної частини України після початку повномасштабного вторгнення почали шукали шляхи відновлення свого бізнесу. Для підтримки бізнесу Уряд прийняв низку важливих рішень, зокрема щодо релокації (переміщення) бізнесу в безпечніші регіони. 

На Львівщину уже релокувались понад 230 підприємств з усієї країни різних галузей та потужностей. Саме тому в області почала діяти Програма підтримки бізнесу на період воєнного стану. Це перша цільова обласна програма в Україні, яка передбачає фінансову допомогу для релокованих підприємств.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: