На Львівщині в ДТП загинув 48-річний чоловік

319322352_518695846968858_1854848469968199426_n
Фото: поліція Львівської області

9 грудня близько 18.20 на автодорозі «Київ-Чоп» в одному з сіл Стрийського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «БМВ», 23-річний житель міста Сколе, скоїв наїзд на пішохода - 48-річного місцевого мешканця.

Після наїзду чоловіка відкинуло на зустрічну смугу, де він потрапив під колеса вантажівки «Вольво» з напівпричепом під керуванням 30-річного жителя Трускавця. Від отриманих травм пішохід помер на місці події.

Також попередньо встановлено, що він переходив проїзну частину у невстановленому місці. За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Поліція Львівщини застерігає - в темну пору доби, на мокрій та слизькій дорозі, усі учасники дорожнього руху - водї транспортних засобів та пішоходи, повинні бути максимально обережними та уважними. Водії - не перевищуйте безпечну швидкість. Пішоходи - переходьте проїзну частину лише у призначених для цього місцях та майте на одязі світлоповертаючі елементи.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: