путін заявив, що на анексованих територіях дуже складна ситуація

0d82a703eff66389ff6df99c496b9244
Путін

Президент-диктатор рф володимир путін заявив, що на анексованих територіях України дуже складна ситуація через український спротив.

Про це пише The Defense Post.

У вересні путін оголосив про анексію чотирьох областей на сході та півдні України після того, як московські ставленики провели там «референдуми», які Київ і Захід засудили як фальсифікацію.

Його війська ніколи повністю не контролювали жодну з територій і минулого місяця були змушені відступити з регіональної столиці південної Херсонської області після багатомісячного українського контрнаступу.

«Ситуація в Донецькій і Луганській народних республіках, в Херсонській і Запорізькій областях вкрай складна», – заявив путін російським спецслужбам в їх професійне свято.

Виділивши тих, хто працює в «нових регіонах росії», він додав, що «люди, які там живуть, громадяни росії, покладаються на вас, на ваш захист».

путін заявив, що від контррозвідувальних операцій росії потрібна «максимальна зібраність і концентрація сил».

«Необхідно жорстко присікати дії іноземних спецслужб, оперативно виявляти зрадників, шпигунів і диверсантів», - додав він.

путін і лукашенко готуються до нового нападу на Україну

Коментарі путіна прозвучали наступного дня після його першого за кілька років візиту до сусідньої білорусі для переговорів із ще одним диктатором олександром лукашенком, який дозволив російським військам почати військову інтервенцію в Україну зі своєї території в лютому.

Після візиту Україна заявила, що зростає загроза ще одного потенційного нападу з території білорусі, але її сили вживають заходів для підготовки.

російські військові
Фото: Міноборони білорусі

«Ми уважно стежимо за зброєю, яка передається з росії», – сказав командувач Об’єднаних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

«Рівень військової загрози поступово зростає, але ми також вживаємо адекватних заходів».

путін заперечив плани поглинути білорусь під час візиту в понеділок, але два колишні радянські союзники пообіцяли тіснішу військову співпрацю надалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: