Окупанти обстріляли Краматорськ (доповнено)

photo_5271990313830958238_y

У четвер, 22 грудня, росіяни відкривали вогонь по Краматорську Донецької області.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

За його даними, ворог завдав два ракетні удари по місту. Наслідки наразі з'ясовують.

Нагадуємо, сьогодні окупанти обстріляли й Часів Яр на Донеччині. Унаслідок ворожих ударів загинула людина. Ще двоє отримали поранення. росіяни вдарили по житлових кварталах. Пошкоджено багатоквартирні будинки. Загабники стріляли із реактивних ситем залпового вогню.

Оновлено. 15:53

Згодом начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко розповів, що як у Краматорську, так і в Часовому Яру постраждала виключно цивільна інфраструктура. До того ж ворог вдарив й по Кураховому.

У Часовому Яру 1 людина загинула, 2 поранено, пошкоджено будинки — всього по місту прилетіло близько 15 снарядів. У Краматорську росіяни поцілили на територію підприємства та в одну зі шкіл — без постраждалих. Наслідки обстрілів Курахового ще встановлюють.

Яка ситуація в регіоні?

Троє поранених людей за минулу добу є на Донеччині. Павло Кириленко, який очолює регіональну ОВА, говорить, що напередодні вдень росіяни завдали ракетного удару по Покровську — поцілили на територію підприємства. Обійшлося без жертв та руйнувань.

На Волноваському напрямку тривають артобстріли Вугледара — пошкоджено 3 будинки, ніхто не постраждав. На Горлівському напрямку 1 людина поранена та 1 будинок пошкоджено у Бахмуті.

Гучно було у Часовоярській громаді — пошкоджено лінії електропередач. У Костянтинівці внаслідок обстрілу пошкоджено школу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: