За добу росіяни поранили чотирьох українців: яка ситуація в регіонах

i133700
ілюстративне фото

Минулої доби внаслідок російських атак поранення отримали четверо мирних мешканців трьох українських регіонів.

Про це 26 грудня розповів Кирило Тимошенко, який є заступником керівника Офісу президента України.

Посилаючись на дані військових адміністрацій областей, каже, що на Донеччині через ворожі обстріли постраждали двоє цивільних.

Яка ситуація в регіоні?

Ніч на Донеччині минула відносно спокійно, інформація про постраждалих не надходила, говорить голова військової адміністрації області Павло Кириленко 26 грудня.

На Волноваському напрямку під обстріли потрапили Вугледар та Новоукраїнка — у другій пошкоджено будинок. На Донецькому напрямку найбільш активно росіяни стріляли у Мар'їнці та Красногорівці — наслідки уточнюємо. На Горлівському напрямку гучно було на околицях Часовоярської та Соледарської громад.

Харківщина

У регіоні поранення зазнала одна людина. Як уточнив начальник місцевої ОВА Олег Синєгубов, йдеться про 72-річну жінку з Вовчанська, яка напередодні отримала осколкове поранення.

Минулої доби, додав він, мінометних та артилерійських обстрілів ворога зазнали райони населених пунктів Стрілеча, Стариця, Землянки, Устинівка, Вільхуватка, Чугунівка, Новомлинськ та Кам’янка.

Також окупанти продовжують інтенсивні обстріли Куп’янського напрямку. Ворог завдав вогневого ураження по районах населених пунктів Дворічна, Кислівка, Котлярівка, Берестове та ін.

У Куп’янському районі в містечкові Дворічна через ворожі обстріли було пошкоджено будинок, а також сталася пожежа на території господарчих споруд на площі 250 кв. м. Обійшлося без постраждалих.

Херсонщина

Тут постраждала одна людина. У регіоні ворог продовжує обстрілювати населені пункти. російські окупанти 33 рази обстріляли територію Херсонщини. Мирні населені пункти області потерпали від вогню з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків.

7 разів ворог атакував обласний центр. Поцілив у складські приміщення, приватні та багатоквартирні будинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: