У львівських пекарнях продають наліпки, щоб назбирати гроші на протези

322251395_595839065886242_2547717329852462496_n

Львів'яни та гості міста можуть придбати наклейку у пекарні «Львівські круасани», тим самим долучитись до благодійної ініціативи. У межах неї збирають 100 мільйонів гривень, аби придбати протези для людей, які постраждали під час всеосяжного російського вторгнення.

Про це розповіли на сторінці проєкту.

З 27 грудня мережа пекарень розпочала збір двох мільйонів для реабілітаційного Центру «Незламні». Цієї суми вистачить, щоб забезпечити протез одному українцю чи українці. Лікарі центру готові надавати їм кваліфіковану допомогу вже зараз. 

Читайте також: Бойовому медикові у Львові встановили біонічну руку

Як приєднатись до ініціативи?

  • З 27 грудня до 31 січня у Lviv Croissants разом із смачними круасанами купуйте спеціальні стікери-наліпки «Незламні». Всі виручені кошти будуть долучені до загальної суми збору на цей проєкт.
  • Виграй річний абонемент круасанів. Кожна людина, яка жертвує 100 чи більше гривень на цій сторінці платформи dobro.ua, візьме участь у розіграші річного абонемента круасанів. Не забудьте вказати свої контактні дані (email), коли робитимете пожертву.
  • Благодійник, який пожертвує найбільшу суму на сторінці збору, обере назву для нового лімітованого круасана від Lviv Croissants.

Що ще відомо про проєкт?

Нагадаємо, благодійна кампанія «Протези для незламних» збирає 100 млн грн на закупівлю надсучасних біонічних протезів для українців, що постраждали від російської війни проти України. Протези закуповують і безкоштовно встановлюють у Національному реабілітаційному центрі «Незламні», що діє на базі Першого медобʼєднання Львова. З кожною людиною тут працює команда спеціалістів. Відтак пацієнт не шукає допомоги за кордоном, а отримує допомогу вдома, в своїй країні — в Україні. 

Нові протези вже отримали двоє українців: захисник Михайло та лікар Дмитро, який рятував військових на фронті.

Долучайтесь до ініціативи за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: