У Маріуполі від замерзання лопаються водопровідні труби (фото)

photo_5325978233130304547_y
Світлина, яку надали мешканці будинку міськраді Маріуполя. Зроблена, судячи з дати, 8 січня теперішнього року

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області через відсутність тепла у помешканнях лопаються труби водопроводів. Будинки на межі затоплення.

Про це повідомили у законній мерії 10 січня.

І розповіли історію городян, які там залишилися. Мешканці будинку на вулиці Комсомольський бульвар, 66 скаржаться, що їх невдовзі може затопити. У помешканні лопнула труба постачання холодної води через відсутність теплопостачання.

«Людям довелося самостійно вирішувати проблему. До цього додається відсутність заміни вікон у цьому ж будинку. Обіцяний колаборантами ремонт так і не наступає, тож люди живуть у власних квартирах з мінусовою температурою. Так насправді виглядає "покращення життя" від росіян. Справжній Холодомор», — коментують у відомстві.

Кажуть, що люди досі живуть без вікон.

Читайте також: У Маріуполі помітили російську техніку з новими позначками, — спротив

Що відбувається в захопленому місті?

У окупованому Маріуполі лікарні переповнені. Людей відмовляються госпіталізувати. А морги не встигають забирати тіла померлих. У мерії кажуть, що під час повномасштабного російського вторгнення загинули близько 22 тисяч маріупольців, однак ці цифри можуть бути вищими.

Також раніше повідомлялось, що російські окупанти готуються до наступу ЗСУ на Маріуполь, вже третій день до міста надходять засоби ППО. А рф перекинула під місто щойно мобілізованих.

Читайте також: Як росія стирає українську ідентичність Маріуполя

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: