До Львова завітав голова Сейму Латвії Едвардс Смілтенс

img8726-13582333
Фото: ЛМР

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся із парламентською делегацією з Латвії на чолі з головою Сейму Латвійської Республіки Едвардсом Смілтенсом.

Під час зустрічі мер Львова презентував гостям систему реабілітації НЕЗЛАМНІ та розповів про життя міста в умовах війни, пише пресслужба ЛМР.

«Сьогодні приймаємо поважну парламентську делегацію з Латвії на чолі зі спікером Сейму Едвардсом Смілтенсом.

Ще в квітні Едвардс приїжджав до Львова у статусі заступника мера Риги. І був першим, хто привіз нам потужні електрогенератори для об’єктів критичної інфраструктури. Тепер говоримо про значно масштабніші плани. Дуже приємно мати справу з досвідченою людиною, яка на власному досвіді знає, як працює місцеве самоврядування.

Латвійська делегація приїхала в Україну не лише з бажанням допомогти, але й потребою перейняти досвід, який вже є в нас тут на місцях. Ми говорили про відбудовоздатність і життя міста та країни в умовах війни.

Фото: ЛМР

Маємо об’єднати усі сили, щоб перемогти ворога, який сьогодні воює не лише з Україною, але й усім цивілізованим світом», – зазначив мер Львова.

Під час візиту Едвардс Смілтенс залишив своє побажання для львів’ян і всіх українців у Книзі почесних гостей Львова. Голова Сейму подякував за те, що українці так мужньо борються за свободу, незалежність та демократію.

Фото: ЛМР

Читайте також: Козицький розповів про головні події за добу на Львівщині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: