На Півдні ЗСУ знищили 7 човнів окупантів

c4b0036a-1345b3ea51a58294750005cd2c859fe7
Фото ілюстративне\з великих джерел.

Українські воїни на півдні України знищили 7 плавзасобів, які використовували російські окупанти, щоб застосовувати свої ДРГ.

Про це в ефірі телемарафону розповіла начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, пише Obozrevatel.

За її словами, українські воїни знищили легкі човни, на яких російські диверсійно-розвідувальні групи мали висуватися у напрямку підконтрольної Україні території півдні нашої держави.

«Наша контрбатарейна боротьба досить потужна і переконлива. Нам вдалося знищити ті малі плавзасоби, які ворог підготував для висунення диверсійних груп. Аж 7 штук», - зазначила Гуменюк.

Також українські артилеристи пошкодили дві ворожі РСЗВ «Град» у тимчасово окупованих Олешках. З них росіяни били по Херсону.

Гуменюк зазначила, що корабельне угруповання ворога у Чорному морі наразі «в критично малому стані»: 8 лютого Сили оборони півдня фіксують там лише один російський корабель. Усі ракетоносії заведені у пункти базування, зокрема, через потужний шторм.

Погодні умови не дають рф вивести кораблі і в Азовському морі.

До того ж, шквальні вітри ускладнюють для окупантів та можливість ведення повітряної розвідки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: