росія біснується через візит Зеленського до Великобританії

путін
Фото з відкритих джерел.

російське посольство у Лондоні висміює візит Зеленського до Великої Британії після того, як український лідер заручився додатковою військовою допомогою.

Про це повідомляє CNN.

Посольство росії в Лондоні назвало поїздку президента України Володимира Зеленського до Сполученого Королівства в середу «поспішною подією», «театральною виставою», «акцією зі збору коштів» і «колишнім коміком у зеленому світшоті, який зараз гастролює по Європі».

У відповідь на заяву Великої Британії, що вона «активно розглядає» можливість відправки винищувачів в Україну, посольство попередило, що «росія знатиме, як відповісти на будь-які недружні дії британської сторони».

«Нагадуємо Лондону: у разі такого сценарію кількість загиблих від чергового витка ескалації, а також її військово-політичні наслідки для європейського континенту та всього світу будуть на руках Сполученого Королівства», - йдеться в повідомленні посольства.

Раніше в середу прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак сказав, що «щодо надання військової допомоги Україні, нічого не розглядається», відповідаючи на запитання, чи надасть Велика Британія винищувачі Україні.

Читайте також: «У нас є свобода, дайте нам крила»: Зеленський попросив у Британії літаки.

Зеленський зазначив, що дві країни досягли згоди щодо «потужного оборонного пакету».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 8 лютого прибув до Великої Британії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: