Львівщина: головні події за добу

photo_2023-02-25_12-27-32
Фото: Телеграм Максима Козицького

Упродовж минулої доби загроз ракетних ударів в області не було. Сьогодні, 25 лютого, зранку сирени сповістили про повітряну тривогу. Була небезпека ракетного удару з МіГ-31к з території білорусі. Загроза не справдилась. На Львівщині спокійно

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Козицький повідомив, що від 24 лютого 2022 року у Львівській області сирени уже 566 разів сповіщали про початок повітряної тривоги та відбій.

Евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 95 вимушених переселенців. До Перемишля з нашої області чотирма потягами вирушили 1437 осіб.

Також очільник ОВА розповів, що до року незламності Президент України вручив державну нагороду – медаль «Захиснику Вітчизни» військовому капелану зі Стрийської єпархії УГКЦ отцю Юрію Лесишину.

Комплексна обласна дитячо-юнацька спортивна школа тепер носить ім’я воїна Дмитра Сидорука. Дмитро Сидорук – львів‘янин, чемпіон світу зі стрільби з лука серед юнаків, тренер. На захист України пішов ще у 2014 році. Обороняв Луганський аеропорт, де отримав важкі травми. Минулого року продовжив боронити нашу державу. Загинув у квітні. Світла пам‘ять Герою!

49 бронежилетів отримали добровольці Стрийської громади, які охоронятимуть стратегічні об'єкти. Бронежилети передав Львівський Оборонний Кластер за сприяння Львівської ОВА.

Навчальні заклади Кам'янка-Бузької громади зібрали майже 125 тисяч гривень на придбання авто для воїна з Кам'янки-Бузької та його побратимів, які зараз на Бахмутському напрямку.

Працівники Державного архіву Львівської області закликають жителів Львівщини долучитися (https://bit.ly/3IswY7n) до збору матеріалів про війну росії проти України.

На Львівщині в межах робочої групи «Збалансований просторовий розвиток, інфраструктура» обговорили ключові аспекти розвитку (https://bit.ly/3ITY60y) транспортної інфраструктури.

Упродовж двох тижнів жителі Львівщини можуть чути звуки вибухів та пострілів. Не лякайтесь. Це фахівці проводитимуть піротехнічні роботи. Якщо буде реальна небезпека, я обов‘язково попереджу.

Читайте також: Начальник Львівського обласного ТЦК розповів де і кому дозволено вручати повістки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: