Сьогодні у Львові на потреби ЗСУ передали автобус

3313181509112661933354574298632133153804472n-27d95037
Фото: ЛМР

Львів підтримує захисників. Сьогодні на потреби Збройних сил України було передано великий пасажирський автобус, який надали благодійники – церковна громада «Осанна».

Про це пише пресслужба ЛМР.

«Раніше автобуси ми використовували для евакуації цивільних від війни. Загалом наша команда, яка займається евакуацією, для цієї місії мала 64 транспорти, зокрема це і великі автобуси і швидкі допомоги. Зараз така потреба в евакуації є меншою, тож було прийнято рішення віддати автобус на потреби армії.

Кошти на цей транспорт вдалось залучити завдяки нашим благодійникам із-за кордону. Вони приїжджають сюди, дивляться, які реальні є потреби, і потім стають жертводавцями», - розповів Дмитро Колесник, пастор Церкви "Осанна" ЄХБ м. Львова.

Під час передачі транспорту були присутні перший заступник міського голови Андрій Москаленко та керівник департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР Євген Бойко.

Нагадаємо, Львів постійно скеровує кошти з місцевого бюджету на обороноздатність та підтримку львівських військових. Це пошиття військової форми, закупівля автомобілів, генераторів резервного живлення, засобів звʼязку, бронежилетів, технічного та операційного забезпечення, пального тощо. 

Читайте також: Львівщина: головні події за добу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: