росія використовує найдосвідченіших бійців «Вагнера» для наступу на Бахмут

630_360_1515491603-8852
Фото ілюстративне. Джерело: ПВК "Вагнер"

російські війська залучають до штурму Бахмута найдосвідченіших бійців ПВК «Вагнер».

Про це розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ полковник Сергій Череватий у коментарі для CNN.

«Характерним є те, що ворог кинув в атаку найбільш підготовлені підрозділи Вагнера, – розповів Череватий. – Ці підрозділи очолюють військовослужбовці, які мали досвід бойових дій у Сирії, Лівії та інших гарячих точках».

За словами Череватого, бої тривають на Бахмутському фронті.

«Противник здійснив 209 обстрілів із застосуванням гарматної артилерії, РСЗВ. З боку противника було здійснено 57 вогневих перестрілок, 1 авіаудар», – зазначив він.

«Тільки в районі населеного пункту Бахмут було здійснено 85 обстрілів з усіх видів артилерії та 25 вогневих боїв безпосередньо біля міста», – додав Череватий.

За його словами, російські війська зазнають величезних втрат і ставлять під загрозу свою здатність вести бойові дії за межами Бахмута.

«Ми завдаємо величезних втрат (нашому ворогу - ред.). І ось цією героїчною боротьбою захисники Бахмутського фронту знекровлюють ворога, послаблюють його, готують плацдарм для резервів, які потім підуть і викинуть ворога з нашої території, – сказав Череватий. – Що ми зараз виграємо у ворога, це те, що ми не даємо йому систематично проривати нашу оборону, не даємо йому швидко вийти в тил, не даємо йому оточити наші війська».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: