На Львівщині 60-річний чоловік вбив сапою сусіда

329232306_1534090033751974_8328420603814413480_n
Фото: Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Учора, 2 березня, у Самборі під час конфлікту 60-річний чоловік у нетверезому стані вбив свого 50-річного сусіда. Він кілька разів вдарив його металевою сапою

Про це пише Поліція Львівської області.

Повідомлення про чоловіка з важкими травмами, виявлене у підсобному приміщенні на території домогосподарства в одному з сіл Самбірського району, надійшло у поліцію 2 березня близько 20.30 від лікаря швидкої допомоги. У потерпілого медики виявили, зокрема, перелом черепа та множинні гематоми. Незважаючи на зусилля лікарів, чоловік помер.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Самбірського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 50-річний місцевий мешканець. Також встановлено, що тілесних ушкоджень йому завдав чоловік, який проживав у цьому ж будинку, старший за загиблого на десять років. Під час побутового конфлікту та перебуваючи у нетверезому стані, старший з сусідів завдав молодшому кількох ударів металевою сапою по голові та інших ділянках тіла.

Правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Фото: Нацполіція

Читайте розповідь медиків екстреної служби про те, як під час виклику знайшли тіло вбитого чоловіка та ледве не стали жертвами нападу рецидивіста з сокирою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: