Головні події Львівщини за минулу добу

lviv_ira_024

Упродовж 5 та ночі 6 березня загроз ракетних ударів на Львівщині не фіксували. Сьогодні о 09:08 сирени сповістили про небезпеку. Загроза триває, залишайтесь в укриттях до відбою.

Головні події Львівщини минулої доби:

  • Евакуаційними потягами за добу до нас прибули ще 64 людини.
  • До Перемишля з нашої області вирушили 1140 осіб.
  • Орден Братів Боніфратрів з Польщі передав на Дрогобиччину пожежний автомобіль. Він оснащений необхідним аварійно-рятувальним обладнанням та пожежно-технічними інструментами, зокрема цистернами з водою. Автомобіль скерують на потреби цивільного населення.
  • У Новороздільську громаду на Стрийщині гуманітарну допомогу передали отці ордену Сальваторіанців з Польщі. Йдеться про газові горілки, теплий одяг, продукти, хімічні обігрівачі. Міській лікарні передали реабілітаційне обладнання для поранених бійців та жителів громади – бігові доріжки, балансувальну півсферу та пояси для зовнішньої підтримки.
  • Перша леді України Олена Зеленська із командою своєї Фундації відвідала дитячий будинок сімейного типу на Львівщині. Родина Паскевичів до повномасштабної війни проживала неподалік Кривого Рогу. У березні 2022 року знайшли прихисток та безпечне місце для життя у нашій області. Фундація Олени Зеленської передала для родини найнеобхідніші в побуті речі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: