У Львові безоплатно лікуватимуть американські хірурги

e3f2128231764ca9bf81f7acc0021778-e15a2fd0
Фото: ЛМР, ілюстративне

Із 20 до 24 березня у Львові перебуватимуть 8 хірургів зі США. Вони консультуватимуть дітей та дорослих, а також проведуть операції

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Аби мати змогу відзняти перший день візиту команди лікарів, представникам ЗМІ потрібно акредитуватись. Акредитація триває до 12:00 год 20 березня.

Зокрема, 20 березня о 13:00 відбудеться брифінг за участі восьми хірургів зі США, у тому числі керівника Християнської медичної асоціації України Рудольфа Миговича, щелепно-лицевого хірурга зі США Стіва Ортена та завідувача хірургічного відділення лікарні святого Миколая Олександра Калінчука. Опісля, о 13:30, відбуватимуться консультації пацієнтів з можливістю зйомок.

Акредитуватись можна за посиланням. Контактна особа для ЗМІ: Вікторія, 0950215939. 

Нагадаємо, до Львова приїдуть спеціалісти із пластичної та щелепно-лицевої хірургії, розщілин губи і піднебіння, нейрохірурги, отоларингологи, дерматологи, лікарі-урологи. Всі охочі мали змогу записатись на прийоми. Фахівці консультуватимуть людей із вродженими та набутими вадами, мінно-вибуховими травмами обличчя та післяопіковими дефектами. Частину пацієнтів після консультацій прооперують.

Місія організована за підтримки Християнської медичної асоціації України – благодійного фонду, який багато років поспіль сприяє обміну досвідом між українськими та закордонними лікарями, допомагає українцям отримувати необхідні медикаменти, влаштовує курси із домедичної допомоги. 

Читайте також про головні події за добу на Львівщині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: