Представники Польщі і Великої Британії відвідають найбільше модульне містечко у Львові, яке звели за кошти цих країн

2-1ccddc41
Фото ілюстративне, автор - Роман Балук

Завтра, 27 березня, найбільше модульне містечко, яке облаштоване на пр. Червоної Калини,72а, відвідають представники Польщі і Великої Британії. Саме за кошти цих країн це містечко вдалося побудувати. Так, 480 модулів закуплені, доставлені та змонтовані за кошти уряду Польщі та Урядової агенції зі стратегічних резервів цієї країни, а 160 модулів за кошти Великобританії.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Заселення у четверте і найбільше у Львові модульне містечко розпочалося 1 лютого цього року. Станом на зараз тут проживає 707 людей. Містечко складається з восьми двоповерхових будівель, або 640 модулів. У комплект входять меблі, сантехніка, матраци, обігрівачі, металеві сходи.

Основною перевагою містечка на Сихові є те, що тут будиночки так званого коридорного типу. Люди, які живуть у модулях, виходять із кімнат не на вулицю, а у коридор, де краще зберігається тепло. А санвузли тут є не окремими блоками, а всередині. Також в приміщеннях є їдальні, де люди можуть приготувати собі їсти та попрати речі.

Усі роботи з благоустрою, водопостачання, освітлення виконали комунальні підприємства Львова. Електропостачання допомогло облаштувати ПрАТ «Львівобленерго».

Завтра, 27 березня, за участю представників Польщі і Великої Британії у містечку висадять перші дерева.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: