За місяць понад 1,5 тисячі школярів Львівщини дізнались про те, як піклуватись про здоров'я

Untitled
Фото: ЛОДА

Уже провели 53 лекції у школах області. Вдалось охопити 1660 учнів

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

В інтерактивній та доступній формі волонтери проєкту Почуй Лікаря доносили учням інформацію про першу домедичну допомогу, здорове харчування, серцево-судинні захворювання, гінекологію та травматологію.

«Серед волонтерів проєкту – здебільшого студенти медичних закладів, які близькі до юного покоління та створюють довірливу атмосферу, щоб доносити важливе і відповідати на запитання учнів. Перш ніж почати проводити лекції у школах, волонтери проходять підготовку із практикуючими лікарями та медичними експертами», - зауважив Максим Козицький.

Представники проєкту «Почуй лікаря» від 2021 року приїжджають до школярів Львівщини, щоб доносити нові знання. За цей час провели лекції для майже 7 тисяч учнів.

Якщо ви хочете, щоб волонтери «Почуй лікаря» завітали у ваш навчальний заклад, заповнюйте форму: https://bit.ly/40CS5LV

Щоб стати частиною команди цього проєкту та творити якісні зміни, реєструйтесь за посиланням: https://bit.ly/3z73SGE

 «Дуже цікаво спостерігати за тим, як діти реагують на нас. На початку, до нас ставляться, як до чергових людей, які знову будуть розказувати щось нецікаве або щось, що усім відоме. У цей момент вони мріють, щоб це швидше закінчилося. Проте після завершення лекції діти не перестають ставити запитання та не дають проходу нашим волонтерам, адже лекція наповнена сенсом та цікавою інформацією. За часи нашої роботи, бували випадки, коли діти, дізнавшись інформацію, на нашій лекції, йшли до дому та розказувати батькам про свої нові знання», - розповіли волонтери проєкту.

Проєкт «Почуй лікаря» постав з ініціативи Львівської ОВА та є частиною медико-психосоціальної послуги Львівщини, спрямованої на профілактику захворювань. Керівниця проєкту – радниця начальника ОВА Галина Бордун.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: