ВАКС розшукує українського нардепа

пп
фото з вільного доступу

Посадовець не задекларував майна на 88 млн грн.

Про це повідомляє САП.

Колегія суддів Вищого антикорупційного суду оголосила в розшук чинного народного депутата Сергія Шахова. Зазначено, що він не задекларував майна на 88 млн грн і наразі переховується від правосуддя. Без поважних причин чоловік не з'являється на судові засідання.

«22 листопада 2022 року ВАКС зобов’язував указану особу сплатити понад 5 тис. грн штрафу за неявку у судове засідання та невиконання обов’язку підкоритися законним вимогам суду. Аналогічне рішення було ухвалено 17 січня 2023 року – два максимально можливих грошових стягнення у розмірі понад 10,7 тис. грн. Проте 21.02.2023 нардеп вкотре проігнорував засідання. Зважаючи на неявку, суд постановив здійснити привід обвинуваченого до суду», - звітують правоохоронці.

Тим не менше, нардеп ігнорує рішення суду.

Довідка

Сергій Шахов – український політик, громадський діяч та підприємець. Народний депутат України VIII та IX скликань. 7 лютого 2017 року Сергій Шахов вступив до депутатської групи «Воля народу». Як нардеп станом на 2019 рік мав 28 помічників (3 платних, 25 на громадських засадах). Зараз у Верховній Раді IX скликання є членом депутатської групи «Довіра».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: