Головні події за добу на Львівщині

Untitled
Фото: ЛОДА

Протягом минулої доби загроз ракетних ударів на території Львівської області не виникало.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький у Телеграм.

Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибула ще 51 людина. До Перемишля зі Львівської області вирушили 1449 осіб.

У Ралівській територіальній громаді Самбірського району відкрили (https://bit.ly/3zld2PI) ЦНАП. У ньому обслуговуватимуть понад 15 тисяч жителів громади.

У Кам'янка-Бузьку ЦРЛ два апарати ШВЛ передали благодійники з Італії – Monolith Italia Nord srl, Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona, Асоціація «Рух Моба» для дітей.

На Яворівщині у селі Малі Мокряни створюють добровільні пожежні команди, які дбатимуть про безпеку у населеному пункті та реагуватимуть на пожежі і надзвичайні ситуації. Функціонуватимуть добровільні пожежні команди на базі Народного дому.

У Кам'янка-Бузькій громаді в приміщенні колишньої інфекційної лікарні відкрили прихисток для проживання 16 вимушено переміщених осіб. Проєкт втілила благодійна організація «Українська освітня платформа» спільно з громадською організацією «Центр економічно-правового розвитку» за сприяння Кам'янка-Бузької міської ради.

Нагадаємо, у Львові через вибух гранати загинув чоловік

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: