Мер Львова зустрівся з президентом Хорватії Коліндою Грабар-Китарович

0x09-9ef3a458
Фото: Роман Балук

Сьогодні Львівську мерію відвідала державний і політичний діяч, президент Хорватії 2015 - 2020 року Колінда Грабар-Кітарович. Мер Львова Андрій Садовий презентував гості проєкт будівництва Національного реабілітаційного центру UNBROKEN та розповів як сьогодні відбувається реабілітація українських ветеранів.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

"Проєкт UNBROKEN – це справа мого життя, це те, над чим ми активно працюємо. На жаль, поранених є багато, і їх кількість зростає щодня. Необхідно будувати цілу інфраструктуру, щоб не лише лікувати, але й допомогти нашим воїнам повернутися до життя. Тому вибудовуємо цілу систему, яка має для цього працювати. Ця система передбачає реабілітацію – психологічну, через мистецтво, через спорт. Будемо виготовляти протези, адже є нагальна потреба в цьому. Необхідно подбати про жінок і дітей наших Героїв. Роботи багато. Тому різний досвід, різна допомога для нас дуже важливі», – наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Колінда Грабар-Кітарович відзначила важливість проєкту UNBROKEN, та наголосила на підтримці і співпраці з Україною та Львовом.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: