Під церквою УПЦ МП у Львові парафіянки накинулись на дівчину, яка протестувала (відео)

image-5
Скриншот із інстаграму n_deja__vu

У Сихівському районі Львова двоє парафіянок облаяли дівчину, яка вийшла під стіни Свято-Володимирської церкви, що на вулиці Короленка.

Відповідне відео оприлюднила користувачка n_deja__vu, котра вийшла із плакатом «Скільки ще має загинути, аби ви перестали ходити до РПЦ» на тлі того, що у Хмельницькому московські попи побили військовослужбовця ЗСУ, який прийшов до храму ЦПЦ МП, аби поставити аналогічне питання.

«Ну що, друзі, сьогодні я відвідала будку РПЦ на Сихові. Мене «радо» зустріли прихожани цієї будки. На одному з відео, ви можете почути тези цих прихожан і відповідно РПЦ. Це неприпустимо, щоб на 9-й рік війни, коли гинуть наші захисники, вбивають дітей, жінок звірськими методами, РПЦ в Україні процвітає», — написала дівчина 3 квітня.

Так, прихожанки накинулись на дівчину, яка стояла із плакатом, та почали стверджувати, що це українці розпочали війну. А жінка, яка викрикала, що її родичі воюють, нещодавно говорила, що пишається тим, що росіянка (це подруга бабці дівчини яка теж є парафіянкою цієї будки), пише вона.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Дивись новини Львова й України (@dyvys.info)


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: