У Львові буде центр для медичних підприємств, які виготовляють протези

341628326_261993622840484_6173818296620901107_n
Фото: ЛМР

У Львові встановили виробничу споруду, площею 450 кв.м, для розміщення релокованих підприємств, які виробляють протези, та для муніципальної майстерні з виробництва протезів.

Про це повідомили у мерії.

Там кажуть, що вона розташована на території Першого медичного об'єднання Львова. Створена завдяки грантовій підтримці UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, що становить 5,5 млн грн.

Тут передбачено окремі кімнати для релокованих підприємств та спільна протезна майстерня, де буде встановлено обладнання для ламінування та карбонізації протезів. Технічне завдання споруди та внутрішнє облаштування обладнанням розроблено спільно з провідними світовими компаніями з виробництва протезів Esper Bionics та Ottobock.

Читайте також: Протези для воїнів: у Львові фахівці зі США вперше впровадили практику роботи із ліктями нового покоління

В управлінні інвестицій та проєктів Львівської міської ради зазначають, що місто спільно з ПРООН напрацьовує положення, відповідно до якого обиратимуть підприємства, які у майбутньому на пільгових умовах розміщуватимуться у цьому центрі. Попередньо, пільгова оренда передбачається терміном на 2 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: