Український музичний фестиваль перенесуть з Тернополя до Львова

photo_5332695686535300532_x

Музичний фестиваль Faine Misto, який проводять на Тернопільщині з 2013 року, нинішнього року пройде у Львові.

Про це повідомили організатори на офіційних сторінках у соцмережах.

«Впродовж тривалого часу ми міркували над тим, як знову зібрати Файних Людей в одному місці. Ми робили маленькі благодійні фестивалі, проводили Faine Misto Online і навіть з‘їздили до Польщі. Кожен з цих кроків став частинкою великого пазлу, проте нам все одно хотілося більшого. Ми довго думали, збирали постійні наради, списували блокноти своїми ідеями та розглядали локації, відповідні до умов сьогодення, з дотриманням відповідних правил безпеки та тих, де ми змогли б зустрітись із вами в тепершній час.… і нарешті знайшли її», — йдеться в повідомленні.

Так, фестиваль пройде у Львові впродовж 28-30 липня теперішнього року на території !FESTrepublic в межах благодійного фестивалю Faine Misto 2023, аби розказати світу власні історії, які варто почути.

«Фестиваль Faine Misto 2023 — це продовження того, чим наша команда займається від початку повномасштабного вторгнення, адже головна ціль фестивалю — закумулювати якомога більше коштів для підтримки бригади НГУ Азов, якій команда фестивалю допомагає з матеріальним забезпеченням від початку повномасштабного вторгнення», — додають організатори.

І додають, що відвідувачам доведеться придбати окремий квиток на сайті фестивалю. Натомість ті, котрі вони придбали на захід, що мав відбутись 2022 року, не є дійсними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: