Фальсифікат на 800 тис. грн: на Львівщині працював цех, де підробляли миючі засоби

343321997_953376812460666_729951094509832556_n
Фото: ГУ НП у Львівській області

На Львівщині затримали організаторів підпільного цеху, де виготовляли фальсифіковані миючі засоби під виглядом відомого бренду.

Про це повідомили у регіональному управлінні поліції 24 квітня.

Там кажуть, що з червня по жовтень торік підозрювані організували на території Львівщини та Буковини цехи з виготовлення підробленої продукції, яку пакували в тару з нанесенням торгових знаків, етикеток та контр-етикеток відомої торгівельної марки. Торгували ними в Інтернеті та через мобільні застосунки на території двох областей .

Організаторкою виявилась 35-річна жителька Чернівців. Вона працювала із трьома спільниками. Ідеться про мешканців Чернівецької області віком 24, 35 та 45 років. Вони виготовляли та продавали контрафактну продукцію під маркою відомого бренду.

За місцями проживання підозрюваних провели обшуки. У межах цього виявили та вилучили фальсифіковану продукцію, підроблені етикетки, тару для пакування та інші докази.

За даними поліції, такі дії спричинили компанії-правовласнику шкоду на загальну суму понад 230 тисяч гривень. Також вилучено фальсифіковану продукцію на суму понад 800 тисяч гривень.

Організаторці та учасникам повідомили про підозру через незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару. Це ч.3 ст.229 Кримінального кодексу України. А також у замахові на незаконне використання знаків для товарів та послуг ( ч.2 ст.15 - ч.3 ст.229).

Нині їм загрожує штраф від десяти тисяч до п'ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Раніше ми розповідали, що у Стрию наркоторговець закопував «закладки» у лісосмузі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: