Прихильник «руського миру» з Червонограду сяде за ґрати

343435816_995307551484010_1993082848277906784_n
Фото: Львівська обласна прокуратура

У Червонограді Львівської області винесли вирок місцевому мешканцеві, котрий публічно використовував символіку комуністичного тоталітарного режиму, а також зберігав вонепальну зброю та боєприпаси.

Про це розповіли у регіональній прокуратурі 24 квітня.

Там кажуть, що торік у лютом, перед початком повномасштабного вторгненням рф в Україну, чоловік вивісив на балконі своєї квартири прапор з комуністичною символікою.

У нього вдома та у гаражі провели обшук і вилучили також «коктейлі молотова», обріз рушниці, незареєстровану мисливську зброю, патрони до гладкоствольної та нарізної бойової зброї.

У чоловіка також знайшли зразки форми правоохоронних органів, комуністичну та проросійську символіку, журнали з пропагандою «руського миру», а також ножі та різні спецзасоби (зокрема кайданки, електрошокер).

Його засудили за двома статтями Кримінального кодексу України ( (ч. 1 ст. 263, ч.1 ст. 436-1 КК України). Згідно із вироком суду, чоловіка позбавили волі до 5 років із конфіскацією всього майна.

Нагадуємо, у Львові на лаві підсудних опинився городянин, котрий публікував заклики до насильницької зміни та повалення конституційного ладу і до захоплення державної влади. Також у Львові повідомили про підозру громадянинові рф, який виправдовував та підтримував дії окупантів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: