Росіяни скинули на острів на Херсонщині авіабомби: є жертви та поранені

ВІЙНА

У вівторок, другого травня, російсько-окупаційні війська скинули на острів неподалік Велетенського, що в Херсонській області, дві керовані авіабомби.

Про це повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

Він додав, що через російську атаку постраждали щонайменше семеро людей. Загинули троє людей, ще п'ятеро — отримали поранення.

Від ранку другого травня окупанти атакують Херсонщину. За даними глави військової адміністрації регіону Олександра Прокудіна, російські війська обстріляли Білозерську громаду Херсонської області. Під ворожим вогнем опинилися села Кізомис та Велетенське. Відомо про одного загиблого через обстріл Велетенського. Це 28-річний чоловік. Ще четверо людей дістали поранення, їх ушпиталили до Херсона, де лікарі надають необхідну меддопомогу.

Яка ситуація в регіоні?

За даними Херсонської ОВА, упродовж першого травня російські окупанти 71 раз обстріляли мирні населені пункти регіону. Випустили 363 снаряди з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків, безпілотників та авіації. Херсон росіяни атакували 11 разів, випустивши 41 снаряд.

Поцілили у територію і будівлю заводу. Також ворог вдарив по житлових кварталах населених пунктів області. Минулої доби через російську агресію двоє людей дістали поранення.

Також поблизу Малої Сейдеминухи, що в Херсонській області, під час виконання бойових обов'язків на вибухівці, яку залишили росіяни, підірвався сапер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: