За графіком: до Львова прибув потяг, який потрапив під російський обстріл у Херсоні (відео)

image-16
Скриншот із відео УЗ

Пасажирський потяг сполученням Херсон-Львів, який потрапив під обстріл російсько-окупаційних військ 3 травня, прибув до кінцевого пункту за графіком. Пасажирів та бригаду на львівському вокзалі зустрічали оплесками.

Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці у четвер, 4 травня.

«Сьогодні о 10:18, хвилина в хвилину за графіком, до Львова прибув потяг № 109 Херсон-Львів, який учора потрапив під обстріл на вокзалі Херсона», — йдеться в повідомленні перевізника.

У компанії зазначили, що вся бригада поїзда діяла швидко і чітко і за кілька хвилин до початку обстрілу та влучення у вагон перевела в укриття двох маломобільних пасажирів з евакуаційного вагона.

Вагон поїзда, який загорівся внаслідок обстрілу, відчепили. Пасажирів знову посадили в потяг, і він вирушив до Миколаєва із затримкою у 14 хвилин.

Провідника, який отримав поранення, вже виписано з лікарні і він продовжує лікуватись вдома. Стан чоловіка медики оцінюють як стабільний.

Що передувало?

У середу, 3 травня, росіяни атакували залізничний вокзал Херсона. Унаслідок цього пошкоджень зазнав вагон одного із пасажирських поїздів. Поранення отримав провідник. Одразу місцева влада повідомляла про одного загиблого та трьох потерпілих.

Того дня загарбники масовано обстріляли звільнене місто та область. Жертвами ударів рф стали 23 людини, ще 48 — отримали поранення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: