Львівщина: головні події за добу

Untitled
Фото: ЛОДА

За добу, що минула у Львівській області сповіщень про повітряну тривогу не було

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його даними, як вимушено переміщені особи на Львівщині у Єдиній інформаційній базі даних зареєструвалось понад 237 тисяч осіб. З них більше ніж 68 тисяч – діти. Реальна кількість внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території області, більша, оскільки багато людей поселились у приватному секторі та не реєструвались як ВПО.

Також Козицький повідомив, що у Львівській області відбулась зустріч з представниками Сенату штату Юта для розвитку торговельно-економічних зв’язків із бізнесом.

Також, на Львівщині визначили переможців проєкту розвитку молодіжного підприємництва. Участь в пілотному проєкті взяли учні з усіх куточків нашої області. У фіналі 36 команд представили свої стартапи на розгляд інвесторам та представникам місцевих органів влади. Переможців нагородили почесними грамотами та грошовими преміями від Львівської ОВА. Усі проєкти, які увійшли до фіналу, отримають фінансування на реалізацію.

Учора найкращі та найтитулованіші учні, студенти та тренери Львівського фахового коледжу спорту отримали нагороди за високі досягнення у спорті. Це відбулось під час заходу до Дня коледжу. Козицький нагадав, що Львівський фаховий коледж спорту у 2022 році визнали найкращим в Україні серед закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю.

Також зауважимо, що на Львівщині відбулась зустріч з представниками Генерального консульства України в Сан-Франциско

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: