Значна частина російської окупаційної адміністрації покинула Скадовськ, - Генштаб

ггг

Вони потрохи згортають діяльність окупаційних адміністрацій у Скадовську, що на Херсонщині.

Про це йдеться в оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ.

Так, в ніч з 6 на 7 травня, окупанти завантажили в автомобільний транспорт документацію, оргтехніку та інше майно державних установ, а вже на ранок 7 травня, разом із сім’ями, місто залишила значна частина російської окупаційної адміністрації.

«На даний час подібна ситуація спостерігається у таких населених пунктах області, як Михайлівка, Петрівка, Шевченка, Широке, Улянівка та Красне», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через багатокілометрові затори на в’їзді до Криму та в районі Керченського мосту вивозити документацію та награбоване майно з державних установ тимчасово захопленої Херсонської області загарбники планують морським шляхом, за допомогою суховантажного судна, через порт міста Бердянськ.

Окрім цього, авіація Сил оборони за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Протягом цієї доби, нашими захисниками було знищено розвідувальний БпЛА типу «Zala». Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 райони зосередження живої сили, 2 склади боєприпасів та ще 3 важливі цілі противника.

Нагадаємо, на Херсонщині окупанти продовжують примусову паспортизацію населення. Нагадаємо, заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що російська влада роздає паспорти не для того, аби захистити людей чи врятувати життя. Російська влада прагне захистити себе й зробити репресії проти українців — законними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: