Лукашенку стало погано на параді в Москві

жжжж

На параді у Москві самопроголошеному президенту Білорусі стало зле. Відомо, що до аеропорту його супроводжував автомобіль з медиками.

Про це повідомляють білоруські ЗМІ.

Після військового параду глава країни-терористки Володимир Путін повів сімох лідерів пострадянських країн, які приїхали до Москви, на церемонію покладання квітів до могили Невідомого солдата. Проте Олександр Лукашенко проїхав дистанцію в кілька десятків метрів на спеціальному автомобілі.

Відомо, що спочатку всі йшли пішки. Незабаром Лукашенко підійшов до Путіна, і в них відбувся діалог. Після розмови глава Кремля дав знак своїм охоронцям, щоб ті посадили самопроголошеного президента в електромобіль служби безпеки.

фото: «Апостроф»

А вже після параду Лукашенку різко стало погано. В аеропорт його супроводжувала карета швидкої допомоги.

Стан здоров'я Лукашенка

Як зазначають російські телеграм-канали, останній тиждень Лукашенко серйозно хворів, і всі заходи за його участю скасовано. Однак на особисте прохання Путіна Лукашенко приїхав до Москви. А перед тим білоруські ЗМІ опублікували відео, на якому Лукашенко захрип і ледь розмовляє:

Однак офіційної інформації про стан здоров'я Лукашенка немає.

Як пройшов парад на 9 травня в Москві

Нагадаємо, диктатор РФ Володимир Путін на параді 9 травня на Красній площі в Москві виступив зі своєю звичною пропагандистською програмою – звинуватив у всіх бідах Україну, західний світ і розмріявся про, мовляв, «перемоги» російських окупантів.

Читайте також: Один Т-34, пару Іскандерів та «жалюгідне кхе-кхе від пуйла»: реакція на парад на росії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: