На фронті загинув співробітник Офісу президента Олексій Титаренко

ддд

У Донецькій області на передовій загинув співробітник Офісу президента Олексій Титаренко. Він працював головним консультантом Директорату з питань внутрішньої та гуманітарної політики.

Про це повідомив керівник ОП Андрій Єрмак.

«Співчуваю рідним та близьким! Україна завжди пам‘ятатиме героїв!»– написав він.

В Інституті філософії імені Г.С. Сковороди НАНУ, де працює дружина загиблого, повідомили, що Титаренко віддав своє життя за Україну, "як воїн", у неділю, 7 травня.

Ситуація на фронті 9 березня

Російсько-окупаційні війська нині зосереджені на чотирьох напрямках. Ідеться про Лиманський, Бахмутський, Авдіївський та Мар'їнський. За добу Сили оборони України відбили тут 42 ворожі атаки.

  • На Лиманському напрямку росіяни безуспішно наступали у напрямку Білогорівки. Окупанти вдарили із авіації по районах населених пунктів Невське і Білогорівка Луганської області та Верхньокам'янське і Спірне на Донеччині. Артилерійських обстрілів зазнали Макіївка і Білогорівка Луганської області та Ямполівка і Спірне - Донецької.
  • На Бахмутському напрямку тривають бої у Бахмуті. Протягом доби наступали у напрямку Іванівського та Часового Яру, однак безуспішно. Окупанти вдарили із авіації по районах населених пунктів Богданівка, Бахмут та Предтечине. Від ворожих обстрілів постраждали Васюківка, Оріхово-Василівка, Новомаркове, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Ступочки, Предтечине, Олександро-Шультине, Диліївка, Дружба, Залізне та Нью-Йорк Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку армія рф наступала в районах Авдіївки та Первомайського Донецької області. Без успіху. Окупанти обстріляли Новокалинове, Бердичі, Ласточкине, Авдіївка, Сєверне, Водяне, Первомайське, Нетайлове Донецької області.
  • На Мар’їнському напрямку підрозділи Сил оборони відбили численні атаки противника в районі Мар’їнки. Також ворожих обстрілів зазнали Георгіївка та Побєда Донецької області.

Нагадаємо, українські сили та засоби протиповітряної оборони 8 травня знищили на Херсонщині ще три безпілотні літальні апарати російських окупантів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: