В Ізюмі росіянин застрелив жінку, бо вона не реагувала на його «компліменти»

photo_5397952904234649394_y
Фото: Офіс Генпрокурора України

В Україні судитимуть російського військового, який під час окупації Ізюму Харківської області убив місцеву мешканку. Відомо, що він неодноразово домагався її.

Про це повідомили в Національній поліції України.

Там розповіли, що на початку березня торік росіяни захопили місто. Другого червня 2 червня 2022 року місцева мешканка підійшла до штабу російських військовослужбовців, бо у цьому місці був WI-FI. Вона хотіла зателефонувати своєму брату з Івано-Франківської області. Зі штабу вийшов російський військовий та вистрілив жінці прямо у груди. Від пострілу жінка померла. Як повідомили правоохоронці, росіянин неодноразово домагався її.

У цьому злочині підозрюють заступника командира батальйону по озброєнню військової частини 62892, військовослужбовця 245-ого гвардійського мотострілкового полку зс рф.

Його судитимуть за порушення законів та звичаїв війни.

Українські захисники звільнили Ізюм у Харківській області у вересні торік. Місто стало другим великим населеним пунктом, яке деокупували від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Читайте також: Який вигляд має Ізюм на Харківщині через пів року деокупації

Яка ситуація на Харківщині?

У Генеральному штабі Збройних сил України вранці 11 травня розповіли, що на Сіверському та Слобожанському напрямках росіяни обстріляли із мінометів та артилерії населені пункти Блешня, Леонівка, Красний Хутір Чернігівської області; Бачівськ, Ходине, Бояро-Лежачі, Волфине, Біловоди, Попівка, Павлівка та Басівка Сумської області, а також Ветеринарне, Зелене, Гатище, Зибине та Бударки на Харківщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: