Маск назвав нового гендиректора Twitter

Social Media on Portable Devices
A Twitter logo is seen on a computer screen on November 20, 2017. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images)

Засновник компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск, а також власник Twitter Ілон Маск оголосив, хто стане новим генеральним директором його соціальної мережі, призначення якого анонсував ввечері 11 травня. Посаду обійме Лінда Яккаріно.

Про це написав мільярдер у своєму мікроблозі наступного дня.

«Радий вітати Лінду Яккаріно як нового СЕО Twitter! Вона зосередиться насамперед на бізнес-операціях, тоді як я сфокусуюся на дизайні продукту і нових технологіях. З нетерпінням чекаю на співпрацю з Ліндою, щоб перетворити цю платформу на X, універсальний додаток», — написав Маск.

У Яккаріно в LinkedIn пише, що до приходу у Twitter вона була головою відділу глобальної реклами та партнерства американського конгломерату у сфері ЗМІ та розваг NBCUniversal. До компанії маркетолог долучилася 2011 року.

На попередньому місці роботи вона займалася управлінням та монетизацією мереж, цифрових і потокових платформ, розвитком партнерства і зв’язками з клієнтами. Вона контролювала всі глобальні, національні й місцеві рекламні продажі, маркетинг, партнерства, рекламні технології, стратегічні ініціативи та інше.

Читайте також: рф використовує Twitter, аби послабити підтримку України, там теж занижують охоплення дописів про війну

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: