На Запоріжжі росіяни хочуть роздати всім паспорти рф до першого вересня

паспорт рф

Російсько-окупаційні війська провалили фейкову «евакуацію» населення і тепер повернулись до старої теми — примусової паспортизації у Запорізькій області. Тепер загарбники хочуть це зробити до першого вересня нинішнього року.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров 15 травня.

Каже, що окупанти готуються відновили роботу міграційних служб навіть на тих прифронтових територіях, де ще вчора була «евакуація».

Також росіяни посили фільтрацію на блок-постах між населеними пунктами: допитують тих, хто відмовляються від аусвайсу.

Федоров додає, що виїзні бригади з оформлення роспаспортів працюють вже не тільки «на дому», а й у місцях тимчасово проживання мешканців, яких евакуювали до Бердянська

«Мета рашистів - встигнути до російських осінніх псевдовиборів залучити якомога більше людей до свого злочину і посіяти пропаганду про «захист громадян рф»»,  — вважає мер.

На Запорізькому та Херсонському напрямках окупанти продовжують оборонятися й вести обстріли, повідомили у Генеральному штабі ЗСУ у понеділок, 15 травня.

Що відбувається в регіоні?

У Генштабі напередодні повідомили, що російсько-окупаційні війська вже почали вивозити родини працівників Запорізької атомної електростанції до Ростовської області рф.

За повідомленням 10 травня, «евакуйованих» розмістили в наметових містечках на росії.

У вівторок, 9 травня, у Гештабі заявили, що російсько-окупаційні війська почали вивозити із Кам'янки-Дністровської, що в Запорізькій області, місцевих мешканців, а насамперед — освітян та школярів разом з батьками.

Від початку окупації російські військові заборонили виїзд працівникам Запорізької атомної електростанції, а сам об'єкт використовували як військову базу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: