Львів’янин незаконно переправляв військовозобов’язаних чоловіків за кордон

image - 2023-05-17T161527.553
Фото: поліції

39-річний мешканець Львова допомагав за чималі гроші чоловікам, які є війсьвовозобов’язаними, у перетині через кордону. Його вдалося затримати.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Там розповіли, що львів’янин також допомагав перетнути нелегально кордон іноземцям. Крім того, він надавав їм супровід під час переправлення за межі держави.

За словами правоохоронців, свої послуги для трьох «клієнтів»  чоловік оцінив на 4200 доларів США, а для двох іноземців – у 1600 Євро.

 Поліції вдалося затримати шахрая травня під час отримання коштів за послугу.

За офіційною інформацією, слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Така стаття передбачає позбавлення волі – від 7 до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Тепер триває досудове розслідування.

Скриншот з фейсбук-сторінки поліції

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в пункті-пропуску на Львівщині подружжя намагалося нелегально вивезти пасажира. Він заплатив їм винагороду — 3 тисячі доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: