Львівський тролейбус не курсуватиме через ремонт вулиці

тролейбус
Фото (ілюстративне) з архіву

У Львові кілька днів не курсуватиме тролейбус №27, оскільки ремонтуватимуть частину вулиці Авіаційної — від тролейбусного кільця до залізничного переїзду.

Про це повідомили у Залізничній районній адміністрації.

«Підрядна організація ТзОВ «Онур» проведе ремонт дорожнього покриття на ділянці довжиною 790 м – від тролейбусного кільця до залізничного переїзду. Площа ремонту становить 8000 м2. Дорожнє полотно на цій ділянці у вкрай поганому стані, тому було прийнято рішення провести його заміну. Роботи триватимуть з 18 по 25 травня, однак повністю вулицю для проїзду транспорту буде перекрито лише на 2-3 дні, коли підрядник буде стелити асфальт», — розповів Ігор Герич, заступник голови Залізничної РА.

Там кажуть, що ремонти розпочнуть 18 травня і триватимуть вони до 25 травня. Утім повністю улицю для проїзду транспорту буде перекрито лише на 2-3 дні, коли підрядник буде стелити асфальт.

Тим часом у центрі Львова вже розпочали ремонтувати одну із вулиць. А також на вулиці Шевченка у Львові, третій етап ремонту якої розпочався влітку 2021 року, завершують роботи із реконструкції. Йдеться про ділянку від вул. Я. Мудрого до вул. Залізнична.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: