На ремонт колишнього будинку культури у Львові виділили понад 5 млн грн

cz_b
Фото: Володимир Галечик

В Urban Camp Lviv (колишньому будинку культури ЛОРТА) робитимуть капітальний ремонт.

На комісії з фінансів та планування бюджету міської ради погодили виділення коштів, повідомив 17 травня депутат від франкції «Європейська солідарність» Назарій Бербека.

Він додав, що виділять 5 млн 50 тисяч гривень. Ці гроші спрямуюють на проведення електрики та збільшення потужностей, ремонт покрівлі та даху загалом, встановлення пожежної сигналізації, проведення інтернету та заміни дверей.

Бербека зазначив. що простір Urban Camp Lviv (вул.Ряшівська, 2) спрямований на інтеграцію людей у міське життя через розвиток вуличних культур. Це частина мережі просторів ТВОРИ! від творців Street Culture.

Центр має важливу суспільно корисну функцію та до завершення воєнного стану буде слугувати для інтеграції та тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Окрім цього, комісія погодила виділення коштів на ремонт будівлі колишнього кінотеатру “Арлекіно” (вул.Городоцька, 245), додав депутат.

У грудні 2021 року у Львівській мерії підписали акти прийому-передачі будинку культури ЛОРТА, що на вулиці Патона. Будівлю, яка не використовувалася понад 10 років, передають у власність громади Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: