Лукашенко відвідає Євразійський форум задля зустрічі з Путіним

фото DW.com

Лукашенко заявив, що відвідає Євразійський економічний форум, що пройде 24-25 травня у Москві, де зустрінеться з президентом РФ для вирішення торговельних питань.

Про це повідомляє БЕЛТА.

«Завжди ми натикалися на якісь бар'єри, перешкоди та інше», - каже білоруський диктатор.

Також Лукашенко додав, що мало вірить власним урядовцям, які стверджують, що у відносинах між Білоруссю та РФ немає проблем. Саме тому він має намір їх вирішити.

«Як мені доповідає уряд, ну майже немає жодних проблем. Я в це мало вірю. Я бачу щодо ситуації, що все-таки проблеми є, нестиковки якісь. Іноді бюрократизм. Хто в цьому винен? Щоб ось, зустрічаючись післязавтра в Москві, ми з президентом Росії Путіним могли обговорити та зняти ті проблеми, які взагалі не повинні бути у наших відносинах», – сказав він.

Що передувало

Нагадаємо, 9 травня на параді у Москві самопроголошеному президенту Білорусі стало зле. Відомо, що спочатку всі йшли пішки. Незабаром Лукашенко підійшов до Путіна, і в них відбувся діалог. Після розмови глава Кремля дав знак своїм охоронцям, щоб ті посадили самопроголошеного президента в електромобіль служби безпеки. А вже після параду Лукашенку різко стало погано. В аеропорт його супроводжувала карета швидкої допомоги.

13 травня повідомили, що увечері кортеж Лукашенка приїхав до клінічного медичного центру. Під час його проїзду дороги до шпиталю були перекриті, стояли силовики. Кортеж повернувся назад через дві години.

Вже 15 травня самопроголошений президент Білорусі працював у центральному командному пункті військ ППО. Напередодні Лукашенко кілька днів не з'являвся на публіці.

На оприлюдненому фото з події Лукашенко позує у військовій формі. Негаразди зі здоров'ям видає перебинтована рука диктатора. На фото з параду в Москві він мав бинт на правій руці, а в цей раз - на лівій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: