Путіну доповіли про прорив у Бєлгородській області

путін

Президенту Росії Володимиру Путіну доповіли про прорив російського кордону у Бєлгородській області. Про це заявив речник Путіна Дмитро Пєсков.

Про це повідомляє телеграм-канал РИА Новости.

За словами Пєскова, на даний момент ведеться робота з видавлювання «українських диверсантів» з території Росії та знищення.

«Сил та засобів на місці достатньо», – запевнив Пєсков.

На його думку, ця «диверсія» України є відвертання уваги Росії від Бахмутського напрямку, щоб мінімізувати політичний ефект від начебто «втрати» Бахмута.

Що відбувається Бєлгороді

У прикордонній Бєлгородській області Росії сьогодні, 22 травня, відбуваються дивні події. Зранку в регіоні чути вибухи та оголошено повітряну тривогу. Місцевий губернатор В'ячеслав Гладков заявив, що у Грайворонському окрузі «працювала ППО по українських ракетах».

«Русский добровольческий корпус» і легіон «Свобода Росії» заявили про звільнення населених пунктів Козинка і Гора-Подол у Бєлгородській області. Вони додали, що зайшли в російський Грайворон і закликали жителів прикордонних російських регіонів залишатись вдома і «не чинити опір».

Зокрема, вони опублікували відео на фоні дорожних знаків про початок населених пунктів Любимовка (Брянська область), Безлюдовка (Бєлгородщина), Чуровичи (Брянська область).

Після того ситуація прокоментували в ГУР. Там підтвердили, що російські добровольці проводять операцію в Бєлгородській області Російської Федерації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: