Чемпіонат України з ММА: бійці з Львівщини вибороли 11 нагород

image-70
Фото: ЛОВА

На Чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів, який відбувся у Вінниці, змагалися понад 700 учасників.

Представники Львівщини вибороли 11 нагород, повідомили в управлінні молоді та спорту обласної військової адміністрації.

Ідеться про бійців трьох клубів: MMA Center, Odyssey та Горянин.

Як розповідають в обласній федерації ММА, конкуренція на чемпіонаті була дуже високою — щоб отримати золоту нагороду в одному з розділів, атлетам доводились тільки в один день проводити не менше чотирьох поєдинків. Змагання проводилися у двох розділах: міжнародна версія та еліт. 

У міжнародній версії серед спортсменів 12-13 років у ваговій категорії до 48 кг бронзовим призером став Данило Кошик, а у ваговій категорії до 62 кг серед спортсменів 14-15 років — Мирослав Сакаль. 

Чемпіоном змагань серед спортсменів 16-17 років стали Андрій Виклюк у ваговій категорії 61,2 кг та Святослав Дутко у категорії 70,3 кг. 

У версії еліт серед спортсменів 10-11 років у вазі 44 кг бронзовим призером став Руслан Авраменко. Серед бійців 12-13 років у категорії 31 кг бронзу виборов Мар‘ян Мазур. У ваговій категорії 14-15 років у вазі понад 82 кг третє місце здобув Богдан Фединець. 

Серед спортсменів 16-17 років представники Львівщини вибороли одразу кілька нагород. У вазі 61,2кг чемпіоном став Андрій Виклюк. Золото змагань також виборов Микола Стеців у ваговій категорії 70,3 кг. Віцечемпіоном у цій ваговій категорії став львів‘янин Святослав Дутко. У ваговій категорії 120,2 кг бронзовим призером став Юрій Верхолик. 

За підсумками змагань міжнародної версії фіналісти увійшли до складу національної збірної та будуть представляти Україну на Чемпіонаті світу в ОАЕ та Чемпіонаті Європи у Італії.

Напередодні на Львівщині визначили переможців І туру Чемпіонату України зі стендової стрільби. За нагороди позмагались 67 спортсменів з 7 областей та міста Києва. Левова частина нагород – у представників регіону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: