Росіяни атакували Харківщину «Шахедами»

photo_5434151661699451500_y
Фото: прокуратура

У ніч проти середи, 24 травня, російсько-окупаційні війська обстріляли Харківщину іранськими дронами-камікадзе «Shahed». Через це виникли пожежі.

Про це повідомив очільник військової адміністрації регіону Олег Синєгубов.

За його даними, загарбники випустили дрони по Великобурлицькій громаді. Сталося чотири займання: горіло приміщення школи, офісні будівлі та Будинок культури.

У Офісі Генпрокурора України згодом уточнили, що йдеться про російську атаку шістьма безпілотниками.

Там також показали наслідки ворожого обстрілу.

Обійшлося без жертв та поранених.

Яка ситуація в регіоні?

Вранці 24 травня Синєгубов також розповів, що минулої доби російські окупанти наносили удари по Чугуївському, Харківському, Куп’янському районах області. У Липцях Харківського району внаслідок обстрілів пошкоджені приватні будинки, гаражі. Потерпілих немає.

Також протягом доби загарбники інтенсивно гатили по Вовчанську. Пошкоджені житлові будинки, прибудинкові території та транспортні засоби. Отримав мінно-вибухову травму чоловік 33 років. У Куп’янську звернувся до медиків 56-річний чоловік із вибуховою травмою. Обидва потерпілі госпіталізовані, стан - середній.                

Яка ситуація на фронті?

За даними Генерального штабу Збройних сил України, на Куп’янському напрямку росіяни безуспішно наступали в районі Масютівки, вдарили із авіації біля Кислівки та Котлярівки.

Відомо також, що минулої доби російсько-окупаційні війська завдали по Україні 41 авіаційного удару, а також 53 рази обстріляли із реактивних систем залпового вогню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: