Російські добровольці знову зайшли на територію РФ (відео)

666

Бійці «Російського добровольчого корпусу» (РДК) заявили, що знову зайшли на територію Росії.

Про це йдеться у телеграмі РДК.

«Російський добровольчий корпус знову зробив неможливе. Ми знову на Батьківщині (в Росії – ред.). Докази просто за моєю спиною. Вкотре ми заходимо на територію Росії, з боями або тихо – це вже не важливо. Полум'я боротьби розгорається по всій країні. Чекайте на нас і у вашому населеному пункті», - заявив боєць у відеозвернренні .

Нагадаємо, 24 травня Бійці РДК і Легіону Свобода Росії підбили підсумки рейду в Бєлгородській області. За словами командира РДК Дениса Нікітіна, поки що його формування не має ресурсів, аби повноцінно контролювати деякі території Росії, але він вважає кожен перетин кордону країни-агресора успіхом.

«Вкотре, коли ми перетинаємо кордон РФ, ми бачимо, що військово-політичне керівництво не готове до такого. Вони багато розповідали, що зміцнюють лінію, витрачають мільярди — зуби дракона, пости, якесь там суперспостереження. Коли доходить до справи, все це сиплеться. Що потужнішими ми заходимо, то більше часу їм потрібно для ухвалення рішень», — зазначив він.

Читайте також: Що відбувається в Бєлгороді.

Що передувало

Вранці понеділка, 22 травня, українські та російські телеграм-канали почали повідомляти про те, що до прикордонного Грайворонського міського округу вторглися військові ЗСУ, внаслідок чого почалися бої в районі населених пунктів Дронівка, Глотове, Козинка та Гора-Поділ. Повідомлялося, що на територію контрольно-пропускного пункту Грайворон заїхав український танк.

Бійці Російського добровольчого корпусу, які воюють в Україні проти окупаційної армії РФ, повідомили, що проникли на територію Росії. Вони опублікували відео поряд із табличками з назвами населених пунктів бєлгородської області, що межують із Україною. Зокрема, вони опублікували відео на фоні дорожних знаків про початок населених пунктів Любимовка (Брянська область), Безлюдовка (Бєлгородщина), Чуровичи (Брянська область).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: